Kolik ušetříte s aplikací Enectiva Facility Management?

Dle našich zkušeností ztratí průměrný správce budov až 45 minut denně zbytečnou administrativou. Při platovém mediánu správců budov v roce 2019 - 45 000 Kč/měsíc to představuje až 3 750 Kč, které jsou zbytečně utracené každý měsíc za lidské zdroje. Za rok to činí 45 000 Kč, které by mohly být investovány do vybavení nebo i přímo do samotného správce budov jakožto bonus, což se následně odrazí na zkvalitnění jeho/její práce. 

Toto číslo má navíc stoupat. Dle výzkumů CETA (Centrum ekonomický a tržních analýz) se administrativní zátěž zvedla oproti minulému roku až o 14 % a v průběhu minulých let se vždy oproti minulému roku zvedla o 10 - 15 %. 

Nicméně nejde pouze o čas. Od Facility Manažerů se očekává perfektní organizace a spořádanost, což může být při vyšším počtu budov nesmírně náročné. Z toho poté plynou určitá rizika chybování manažera, což může provozovatele budovy následně stát mnohem více než uváděných 3 750 Kč, které ztratí v důsledku plýtvání času. (jedná se např. o pokuty od státu či degradace přístroje do takového stavu, kdy jej již nebude možnost opravit a bude se muset koupit nový). 

Díky aplikaci Enectiva Facility Management se správce budov zbaví zbytečné administrativní zátěže tím, že centralizuje veškerou administrativu na jedno místo - správce vidí registr veškerého vybavení, informace o konkrétních zařízeních, dokumentaci, kontakty a naplánované povinnosti. Tím pádem se bude se moci soustředit na skutečnou náplň své práce a neztrácet čas kvůli nepřehlednému systému. Více informací zde.

Při licenci EXTENDED, která obsahuje balíček 20 budov, neomezeně kontaktů, 200 zařízení, zaplatíte měsíčně 1 680 Kč, tudíž se budete nacházet v zisku 2 070 Kč měsíčně, což činí 24 840 ročně. Pokud nemáte ve správě až tak velké množství budov, můžete využít balíček STANDARD, za který zaplatíte 480 Kč měsíčně, což činí zisk 3 270 Kč a 39 240 Kč ročně. 


Enectiva Facility Management byla vyvinuta ve spolupráci s facility manažery, tak aby jim maximálně usnadnila a zefektivnila práci. Přesvědčte se sami a vyzkoušejte demo.

Pokud Vás Enectiva Facility Management zaujala, vyzkoušejte také aplikaci Enectiva - srozumitelný energetický management.

Mohlo by Vás také zajímat: